Nieuwe uitdaging

Beweegreden om mij in te schrijven bij SP
Een tijdje aan de slag in een andere gemeente is zeker een bijzondere ervaring. In de eigen organisatie lopen zaken vaak zoals je gewend bent. Daar kun je niet altijd zo veel aan doen.
Ik wilde eens de kans krijgen om mijn eigen ideeën over het werken in de gemeente in de praktijk te kunnen brengen. Dat is gelukt. De opdracht die ik in de gemeente Leerdam mocht doen was mij op het lijf geschreven. Samen met vele enthousiaste collega’s heb ik het organisatiebrede leerprogramma “Leerdamse Leeromgeving” mogen borgen in de praktijk.
Je bent een tijdje in een heel andere omgeving, een heel apart ervaring! Dit heeft mij niet alleen nieuwe inspiratie gegeven. Ik weet nu dat er vele uitdagingen zijn waar ik samen met bijzonder prettige collega’s iets moois van kan maken, op mijn manier.

Ervaring met SP
Het persoonlijk contact dat ik heb met Marjoleen Petit is heel prettig. Samen hebben we mijn wensen en kwaliteiten eerst goed in beeld gebracht. Daarmee is zij aan de slag gegaan. Ze heeft een heel goed beeld van actuele kansen in andere gemeenten. Ze heeft mij een aantal suggesties kunnen doen en in binnen twee maanden was ik aan de slag met de opdracht die bij mij paste.

Tip
Ga bij jezelf na wat je uitdaging is. Pak ‘m op, ga hierover met SPZHZ in gesprek. Je zult zien dat er organisaties zijn waar je met jouw uitdaging aan de slag kunt!