Gorinchem wordt Brielle


We spreken Bob Veldt op één van zijn laatste dagen bij de gemeente Gorinchem. Hij treedt per 1 april 2019 (geen grap) in dienst van de gemeente Brielle.
 
 
Bob is senior Documentair Informatie Beheerder (red. DIB-er) en sinds november 2003 in dienst bij de gemeente Gorinchem. Al heel wat jaren dus en geeft aan dat hij wel toe was aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe omgeving en nieuwe collega’s.
 
‘Ik speelde al een jaar of 2 a 3 met de gedachte om van werkomgeving te wisselen en ik ben na anderhalf jaar echt actief gaan kijken. Daarbij speelde de werkomgeving een doorslaggevende rol, maar ook een baan zonder al te veel files bij het woon-werkreizen’.
 
Hij kwam de functie van de gemeente Brielle tegen op de website www.WerkeninZuidhollandZuid.nl  
Bob licht toe dat hij dus wel van werkgever is gewisseld, maar niet van functie. Hij blijft werkzaam als DIB-er. Hij vindt de ontwikkelingen in zijn vakgebied nog steeds erg leuk en zorgen voor een uitdaging.
 
Welke tip heeft hij voor andere werkzoekenden of collega’s?
‘Zet je lijntjes uit, gebruik bestaande netwerken (Servicepunt) en je eigen netwerk om te zoeken naar juiste functies’. Verder heeft hij niet echt een specifieke reden om binnen de overheid te blijven werken. Hij zou ook in het bedrijfsleven kunnen werken.
 
‘Mocht je vragen hebben over mijn overstap, ik ben zeker bereid en beschikbaar om advies te geven. Neem contact met mij op bij de gemeente Brielle. Ik heb reuze zin om daar aan de slag te gaan’.
Zijn motto/slogan: Met mobiliteit verdoe je geen tijd!
 
Wij wensen hem veel succes en werkplezier in Brielle.