Dag van de mobiliteit

Dag van de mobiliteit – 12 april 2018
Voor één dag een andere baan. Bovenstaande gemeenten openen tijdens de Dag van de Mobiliteit hun deuren. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om één dag bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

De dag van de Mobiliteit is bedoeld voor alle medewerkers: van administratief medewerker tot directeur en van monteur tot beleidsmedewerker. Deelname is volledig vrijblijvend en geeft een medewerker de kans om een andere organisatie te leren kennen, de sfeer op te snuiven en het netwerk te vergroten. Het is daarnaast ook een prachtige mogelijkheid om mobiliteitskandidaten in beweging te brengen, 'een eerste stap naar buiten' en het haalt 'koudwatervrees' weg om buiten de eigen (veilige) organisatie of afdeling te kijken.
 

Op de Dag van de Mobiliteit 2018 zijn er in totaal 96! ambtenaren tijdelijk een dag van werkplek gewisseld. Hieronder enkele enthousiaste reacties.

Hanny Post (mw-er Waterschap Hollandse Delta): Vandaag een warm welkom bij de gemeente Goeree Overflakkee. Het was een leerzame maar bovenal erg leuke dag. Met name bedankt Ben Legerstee en je collega’s van communicatie voor jullie tijd en inzet.

Annet Kooij-Vermeer (mw-er SOHW): Voor 1 dag een andere baan! Vandaag ben ik een dag bij Gemeente Korendijk aan de slag gegaan. Samen met de bedrijvencontactfuntionaris op bezoek bij ondernemers. Bedankt Ilona Langelaan voor de inspirerende dag!

Arianne Gelderblom(mw-er Avres): Gemeente Gorinchem en Avres trokken samen op in de organisatie van de dag, die van start ging met een gezamenlijke bijeenkomst. Simon de Leeuw (gemeentesecretaris Gorinchem) en Saar Spanjaard (directeur Avres) heetten de 'meelopers' en hun begeleiders van harte welkom en gaven hen inspirerende woorden mee over mobiliteit en persoonlijke ontwikkeling

Anne-Marie Kraak (mw-er Brielle): Vandaag mocht ik een dag meelopen met de gemeentesecretaris van Ridderkerk, tevens directielid van de BAR. Overleg met wethouders, de 'driehoek' (burgemeester, griffier en secretaris), ambtenaren, OR. Veel informatie, ook over het werken binnen de BAR-organisatie. Nogmaals bedankt voor de warme ontvangst, open gesprekken en mooie ontmoetingen, Henk!

Meer reacties kun je vinden op de besloten facebookpagina https://www.facebook.com/groups/dagvandemobiliteit.

Nog geen lid, meld je dan aan!!!!

 

 

Foto's DvdM 2018

DagfotoGOdagfotoGor